Valitse markkinoiden kustannustehokkain työkalu rautateiden raidevirtapiirien vianpaikannus- ja kunnontarkastusmittauksiin.

Miksi TrackTester™?

TrackTester™ on täysin uudenlainen, kevyt ja helppokäyttöinen raidevirtapiirien testaustyökalu raiderakentamisen ja -kunnossapidon toimijoille. TrackTester™ paikantaa erilaiset vikakohdat, oikosulut ja maavuodot jopa puolen metrin tarkkuudella – kustannustehokkaasti.

TrackTester™ mahdollistaa jännitteen ja resistanssin mittauksen kätevän valintakytkimen avulla. Ääni-ilmaisimella varustettu TrackTester™ parantaa työturvallisuutta. TrackTester™-käyttäjä voi keskittyä mittalaitteen seuraamisen sijasta turvallisesti ympäristönsä havainnointiin.

Rautatiedon asiantuntijuudella ja kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla valmistama TrackTester™ koostuu laadukkaista komponenteista ja soveltuu kaikkiin sääolosuhteisiin – TrackTester™ on rakennettu kestämään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Monipuoliset ominaisuudet

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen

TrackTester™ käyttö ei vaadi sähkö- ja turvalaitealan koulutusta. Perehdytys laitteen käyttöön tapahtuu viidessä minuutissa.

Tarkka

Tarkka

Vikapaikka voidaan paikantaa puolen metrin tarkkuudella.

Nopea

Nopea

TrackTester™ käynnistyy alle sekunnissa ja mittaustapahtuma kestää alle sekunnin.

Ladattava

Ladattava

Akun kesto on normaalissa vikakorjauskäytössä jopa useita kuukausia.

Ääni-ilmaisin

Ääni-ilmaisin

TrackTester™ ilmaisee viallisen kohteen merkkiäänellä. Käyttäjä voi keskittyä mittalaitteen seuraamisen sijasta turvallisesti ympäristönsä havainnointiin.

Häiriövapaa

Häiriövapaa

TrackTester™ on täysin immuuni sähkörata- ym. häiriöille. Se ei häiritse millään tavoin ratalaitteita eikä raidevirtapiirien normaalia toimintaa.

Kestävä

Kestävä

TrackTester™ on mekaanisesti erittäin kestävä ja täyttää raidetyömaavaatimukset.

Täysin varusteltu

Täysin varusteltu

TrackTester™-myyntipakkaus sisältää kantoremmin ja -laukun, verkkolaturin, mittasauvat sekä mittasauvojen kuljetuskotelon.

Lataa käyttöohje

Uusimman vuoden 2021 TrackTester™ -käyttöohjeen löydät täältä.

Alueelliset edustajamme

Suomi / Oulu

Rautatieto Oy

Tarjusojantie 5-7
90440 Kempele
p. 050 386 9382​
​tracktester@rautatieto.fi

Asiakkaitamme